Kent u de voordelen van gebouwbeheerssystemen

Nooit meer licht laten branden of andere soms brandgevaarlijke systemen laten aanstaan als u het pand verlaat.
Het dimmen van verlichting of uitschakelen van systemen waar u die niet nodig heeft.
Verlichting optimaliseren daar waar uw klant loopt, eventueel met geur of geluid systemen of zelfs met reclame of info over de artikelen waar men bij staat.
Het aansturen van info schermen als uw klant er voor staat zodat het filmpje begint waar u dat wilt.

Zo zijn er legio nieuwe mogelijkheden te bedenken. U bedenkt en wij kunnen met het juiste advies en uitvoering uw wens optimaal in werkelijkheid brengen.

Zo hebben wij in bv. Museum de Hallen en het Frans Hals Museum, diverse systemen met elkaar gekoppeld zodat menselijke handelingen tot een minimum worden beperkt zodat personeel zich kan bezighouden met andere noodzakelijke taken.
Bij het betreden van het gebouw word bv de nachtelijke blokkade van vluchtwegen vrijgegeven en gaat het licht op de toiletgroepen aan worden de hand drogers in de toiletten vrijgegeven en worden allerlei ventilatie systemen geactiveerd

In diverse winkels en kantoren hebben we een extra veilige situatie gecreƫerd door bij het inschakelen van het alarmsysteem rolluiken te sluiten, verlichting uit te doen, de water koker uit te schakelen, de verwarming in een lagere stand te zetten deuren (elektrisch)op slot te doen en nog veel meer.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op! info@kliemert.com