Bouwen in de winter

Nu de meeste van u heerlijk thuis bij de kachel zitten, denkt er toch een deel van u aan nieuw of ver-bouwen, Uiteraard kan dat in de zomer maar wat moet je meer doen om in de winter te bouwen?

Ten eerste hangt het natuurlijk af van het weer, maar grotendeels is dat in de zomer ook zo. Vorst is wel een showstopper voor alle natte bouw processen zoals metselen of stukadoorswerk.
Het verschilt ook per bouw type, bouwt u een prefab houtskelet dan houdt hooguit een storm uw bouwproces op, gaat er hout omheen en geen metselwerk dan is er na de fundering en BG vloer bijna geen oponthoud meer denkbaar.
Gezien de enorme isolerende waarden van de moderne houtskeletbouw is deze vorm van bouwen met een enorme opmars bezig en gecombineerd met warmtepomp en zonnepanelen kunt u al snel wonen in het huis van de toekomst, want die snelheid is ook een groot voordeel. Vaak kan je na 3 maanden al wonen of werken in je nieuwe pand, dat kan dus ook in de winter!

Wij helpen u graag met het maken van uw plan!

info@kliemert.com