Goed advies bespaart voor de rest van je leven

Veel mensen hebben als ultieme droom het bouwen van hun eigen huis. Uiteraard vraagt men advies bij aannemers en installateurs maar deze bouwers hebben natuurlijk een belang bij bepaalde producten en modellen.
Veel beter is het om eerst eens goed te laten onderzoeken wat jouw huis moet worden of beter gezegd welke woonwensen heb je en hoe kan je die zo goedkoop mogelijk toch allemaal realiseren, zonder dat er belangen meespelen voor bepaalde apparatuur en of stijlen.
VOORBEELD: U wil uw huis zo bouwen dat als u ouder wordt er met wat simpele ingrepen een slaapkamer op de BG gemaakt kan worden of juist een extra kamer op zolder, of misschien komen uw ouders een tijdje inwonen in een apart deel van uw huis zonder dat u daar privacy voor wenst in te leveren.
Al dit soort mogelijkheden worden vaak vergeten bij nieuwbouw en vaak passen ze niet in standaard oplossingen van aannemers en installateurs.
Verder is het goed om na te denken over hoe u in de toekomst met energie wil en kan omgaan, hoe kan je voorbereiden o het moment dat er straks geen Nederlands gas meer is en die prijzen misschien wel enorm stijgen. En hoe zal uw elektra rekening er over 10 jaar uitzien?

Vraag dus goed advies en maak samen met ons uw toekomst plannen

info@kliemert.com