Specialist in bouw en elektra advies.

Kliemert adviseert op diverse gebieden als het gaat om bouw en elektra. Daarbij keuren wij ook bedrijfsinstallaties, verzorgen we energie besparende maatregelen en houden wij toezicht op bouwen en installeren van uw opdrachten aan aannemers.

Neem contact op

  • Vrijblijvend bezoek op locatie
  • Expert in automatisering
  • Ervaring met grote projecten
  • Multifunctioneel

Wat doen wij?

Wij kunnen je voorzien van advies op diverse gebieden van bouw en elektra. Zo kunnen wij je advies geven over een slim huis, home domotica of een slim bedrijfspand, zodat je zo min mogelijk geld verliest op jouw energierekening. Daarnaast kunnen wij ook jouw huis automatiseren. Dit betekent dat jouw huis een groter gebruikersgemak krijgt, maar ook veel energiebesparing.

Met een goed energieplan voor onder andere een winkel of kantoor kan je het pand slimmer maken. Hier zijn diverse apparaten en tools voor te verkrijgen. Wij hebben zeer veel ervaring met het slimmer maken van panden, en kunnen je hierin voorzien van goed advies.

Keuren en onderzoeken

Naast het voorzien van advies voor energiebesparing, kunnen wij ook voorzien in brandveiligheidsonderzoek en diverse verbeter adviezen. Ook als u dit onderzoek al gehad hebt, kunnen wij u advies uitbrengen. Daarnaast kunnen wij ook de bedrijfsinstallatie volgens o.a. NEN 1010 keuren.

Goed advies zorgt er namelijk voor dat je de rest van jouw leven kunt besparen op diverse gebieden. Wij kunnen jou op deze manier helpen met jouw toekomstplannen, daar wij altijd gedegen advies uitgeven.

Bekijk onze projecten

Wij hebben in het verleden al vele projecten uitgevoerd. Deze kun je uiteraard op onze website bekijken. Je krijgt hier een goed beeld van wat wij doen en wat wij voor jou kunnen betekenen. De projecten op onze website zijn zeer uiteenlopend. Wil je graag meer informatie over eerdere projecten en wat dit voor jouw project kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten

Neem direct contact met ons op

Wil je ons inschakelen voor advies omtrent het slimmer maken van jouw woning, winkel of pand of kunnen wij jou van dienst zijn op een ander gebied van bouw en advies? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je neemt contact met ons op via het contactveld aan de bovenkant van deze pagina of stuur een e-mail naar info@kliemert.com. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen. Dit doe je naar +31 6 263 562 80.

Neem contact op info@kliemert.com

Call Now Button