onze projecten

 

Zalmhaven woontorens
Steeds vaker in ons land met weinig ruimte wordt er steeds hogere woonomgeving gebouwd zoals de Zalmhaven toren van 218 meter hoogte, dus hoger dan de Euromast en de hoogste woontoren van de Benelux, Het ontwerpen van de diverse benodigde systemen zijn wij bij betrokken.

Luchtverkeersleiding

In de komende jaren moet het luchtruim gemoderniseerd worden en daarmee ook de systemen die op de toren(s) in gebruik zijn, wij nemen actief deel aan het vernieuwingsproces en de verbouwing van oa. de verkeerstorens op Schiphol

Schiphol
Op Schiphol zijn we aanwezig met advies en toezicht op installaties in de terminal en direct daar buiten, met name de grensbewaking en de brandbeveiliging heeft daar een hoge prioriteit en natuurlijk vliegen er steeds meer mensen, wordt Schiphol verder uitgebreid en geven wij advies.

 

Frans Hals Museum
Het Frans Hals museum heeft zoals vele musea, veel installaties om het gebouw en schilderijen veilig en in goede klimatologische omstandigheden te tonen.

Tijdens een asbest renovatie van het gebouw enige jaren geleden hebben we alle disciplines gemoderniseerd en tijdens de verbouwing alle systemen in de lucht gehouden.

tegelijk is er een KNX gebouwbeheersysteem aangebracht en geprogrammeerd

 

 

Vervangen brandmeld installatie van museum de Hallen

 Een museum is natuurlijk afhankelijk van zijn bezoekers dus mochten we in dit project de bezoekers niet hinderen, tegelijkertijd moest er altijd een brand detectie in elke ruimte aanwezig zijn. Dit was een geweldige uitdaging die we met goede planning en juiste componenten hebben opgelost binnen de gestelde termijn en opgeleverd met een gecertificeerde installatie.

 

Het projecteren en aanbrengen van de data accespointen voor een pallet tracking systeem bij UDB in Breda

Voor een grote bier distributeur in Breda hebben we in de diverse loodsen een pallet tracking systeem ontworpen en aangebracht. Het bestaat uit een wifi netwerk met acces point’s die met elkaar in een centrale computer de gegevens verzamelen en naar de heftruck’s versturen zodat de chauffeurs altijd weten welke pallet waar staat.

 

Kantoor bier distributeur UDB te Breda

Door de grote groei van dit bedrijf werd er gekozen voor een nieuwe locatie, Hier hebben we alle data, brandbeveiliging, toegang controle en locatie beveiliging voor onze rekening genomen, zowel het ontwerp als de uitvoering is door ons begeleid en ten volle tevredenheid afgerond.

https://www.youtube.com/watch?v=bjOw6s6597k

 

Dijk verzwaring Dodewaard

Hierin hebben we de begeleiding gedaan van het verplaatsen en vernieuwen van alle kabels en leidingen die in het oude dijk tracé lagen zowel als de nieuw aan te leggen tracé ’s van kabel TV, Gas en pers/vrij verval riool systemen en alle andere infra structuur die daarbij benodigd waren

10 Ghz CAT 6 Netwerk van de gemeente Haarlem.

Als onderdeel van dit project hebben we het oude 13e eeuwse stadhuis van Haarlem op de Grote Markt voorzien van een nieuw en snel data netwerk. Zowel het ontwerp als de uitvoering hebben we hier in goede banen geleid, Het doel was om alle werkplekken in dienst te laten en zonder noemenswaardige storingen het oude netwerk te slopen en het nieuwe netwerk aan te brengen. Omdat er ook allerlei bijzondere data in een gemeentehuis verwerkt wordt moest dat uiteraard ook erg veilig en discreet gebeuren. De gemeente Haarlem heeft ons na afronding een extra pluim gegeven omdat men hier erg tevreden over was.